Як відтворити на Snapchat

Не пропустіть знімки від своїх друзів знову

Надсилати та отримувати як фото, так і відео повідомлення від друзів на Snapchat дуже цікаво. Але це не так весело, якщо вам трапляється пропустити фото чи відео, не отримавши достатньо гарного перегляду.

Якщо ви хочете побачити знімок ще раз, ви можете скористатися функцією повтору Snapchat, перш ніж вона зникне назавжди. Виконайте наведені нижче дії, щоб дізнатися, як відтворювати фотографії та відеозаписи на додатку Snapchat для пристроїв iOS та Android.

Переглянувши оснащення, переконайтеся, що залишаєтесь на екрані друзів

Таким чином, ви просто переглянули знімок фото чи відео у друга, і він або вийшов із часу, або ви занадто рано вийшли з роботи, і ви знову на екрані Друзів, де ви можете бачити ваші розмови.

Що б ви не робили, не відходите від цього екрану, якщо хочете відтворити оснащення! Якщо ви перейдете на інший екран у програмі або повністю закриєте Snapchat, ви не зможете відтворити знімок.

Натисніть і утримуйте палець на ім'я вашого друга, щоб перезавантажити їх

Переглянувши одразу ваш друг, який ви хочете відтворити, ви побачите, що два фрагменти тексту блимають вперед і назад прямо під їх назвою. Можна сказати: "Торкніться, щоб спілкуватися в чаті", перш ніж перейти на "Натисніть і утримуйте для повторного відтворення", а потім знову поверніться.

Все, що вам потрібно зробити, - це натиснути пальцем на ім’я свого друга і потримати його до тих пір, поки вони не завантажуватимуться, що займе лише секунду. Закінчивши завантаження, ви побачите новий рожевий квадрат, якщо це фотографію або новий фіолетовий квадрат, якщо це відеокліп, що з’являється праворуч від їх імені.

Торкніться імені вашого друга, щоб відтворити оновлене оснащення

Після того, як оснащення вашого друга буде повністю завантажено, ви зможете перетворити його, переглянувши його так, як ви переглядали звичайне оснащення. Для цього просто натисніть ім'я свого друга, щоб відкрити його.

Переконайтеся, що ви одразу відтворюєте оснащення, а не переходите на іншу вкладку чи закриваєте додаток. Навіть якщо оснащення було перезавантажено, але ще не відтворене, воно зникне, якщо ви не залишитеся на вкладці Друзі.

Після того, як ви відтворили оснащення, ви більше не зможете його повторити. Кожне оснащення може бути відтворене лише один раз, перш ніж воно назавжди зникне, тому зробіть кількість повторів!

Якщо ви вирішите повторно застосувати знімок друга, ваш друг отримає повідомлення про те, що ви відтворили їхнє оснащення. Це стосується як знімків фото, так і відео.

Скажіть своїм друзям налаштувати свої знімки без обмежень і циклу

Хочете перестати пропускати знімки своїх друзів і потребувати їх повторного повторення? Ви можете ввічливо попросити їх зробити одне, щоб допомогти вам.

Раніше Snapchat дозволяв переглядати лише знімки фотографій протягом максимум 10 секунд, а відеокліпи можна переглядати в повному обсязі лише один раз до закінчення терміну дії. Але тепер користувачі можуть не обмежувати час для своїх фотографій і можуть встановлювати їх відео на цикл при перегляді.

Це означає, що коли ви відкриваєте знімок фотографії без обмежень або відеокліп, який циклічно, ви можете переглядати його протягом потрібного часу, поки не натиснете на екран, щоб вийти з нього. (І так, у вас все ще є можливість його відтворити, якщо вам потрібно.)

Скажіть своїм друзям (можливо, в чаті), щоб натиснути кнопку таймера, яка з’явиться внизу вертикального меню, яке з’являється в правій частині екрана після зйомки фотографії або запису відео.

Якщо це фотографія, кнопка повинна виглядати як секундомір зі знаком нескінченності . Якщо це відеокліп, кнопка повинна виглядати як кругла стрілка зі знаком нескінченності .

Потім знімки фотографій можуть бути відрегульовані таким чином, щоб не було обмеженого часу, тоді як для відеознімків можна автоматично встановити цикл. Ваші друзі повинні налаштувати це лише один раз, щоб вони стали типовими налаштуваннями для всіх майбутніх знімків фото та відео.